Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΒΟΛΤΕΡΑ-ΤΑΡΑΖΗ.





Πανικό και απελπισία μαρτυρά η τελευταία ανακοίνωση της πανταχόθεν πια καταγγελόμενης Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας και Ιθάκης και δη της μοιραίας ηγεσίας της. 



Την ώρα που όλοι (ΠΑΣΕΓΕΣ, Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., Αντιπεριφερειάρχης, Οργανώσεις Αγροκτηνοτρόφων, απλοί διαμαρτυρόμενοι παραγωγοί) «δείχνουν με το δάκτυλο» το διοικητικό της συμβούλιο, αυτό προτιμά να «δαιμονοποιεί» πρόσωπα τα οποία απλά φρόντισαν έγκαιρα να διαχωρίσουν την θέση τους από τον «κατήφορο».
Εν πάσει περιπτώσει το λόγο έχει πλεόν η Δικαιοσύνη η οποία θα δώσει τις δέουσες λύσεις για όλα και φυσικά και για την τελευταία ανακοίνωση των κυρίων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ.Κ.Ι. για την οποία θα υποστούν τα νόμιμα. Προφανώς οι κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου νιώθουν κάποια έλξη για το κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου στο οποίο φιλοδοξούν να γίνουν θαμώνες.

ΥΓ1. Πάντως είναι ευχάριστο που κάποιοι με βλέπουν πίσω απ΄ όλα. Πίσω από την ΠΑΣΕΓΕΣ, πίσω από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., πίσω από τον Αντιπεριφερειάρχη, πίσω από την Οργάνωση Αγροκτηνοτρόφων, πίσω από τους απλούς παραγωγούς που ζητάνε το δίκιο τους έξω από το κτίριο της Ε.Α.Σ.Κ.Ι. Φαντάζομαι θα με βλέπουν και στους εφιάλτες τους.
ΥΓ2. Την παροιμία «ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;» την έχουν ακουστά; Καλά ξεμπερδέματα.
ΥΓ3. Αν κάποιοι από το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ.Κ.Ι. δεν συμφωνούν με την ανακοίνωση που υπογράφει ο κ. Καλαφάτης παρακαλώ να το δηλώσουν έγκαιρα.

Εύα Βολτέρα-Ταραζή