Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.



Η Νομαρχιακή Διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης παρουσία του Τομεάρχη Κύριου Γιάννη Μάκα στην συνεδρίαση της 24Ης Ιουνίου συζήτησε:



 1)Θέματα που αφορούν την γενικότερη πολιτική και κυρίως την οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς και θέματα που αφορούν την κοινωνία των Νησιών μας.
Στο τεράστιο Θέμα της οικονομίας εκφράζει την απόλυτη συμπαράσταση της στους χειρισμούς του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, και καλεί όλους τους Κεφαλονίτες και Θιακούς να στηρίξουν την υπεύθυνη και πατριωτική στάση του απέναντι στις πιέσεις που δέχεται  από ντόπια και ξένα κέντρα.

 2)Παράλληλα εκφράζει την ομόφωνη στήριξη της στους Αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού μας και καταδικάζει την πολιτική της ενώσεως Αγροτικών συνεταιρισμών Κεφαλονιάς απέναντι τους αγνοώντας τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών(ΠΑΣΕΓΕΣ, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ένωσης) και  προχώρησε στην επιβολή Κεφαλικού τέλους για την υποβολή των αιτήσεων για τις επιδοτήσεις και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο πολύ μα πάρα πολύ δύσκολη οικονομικά για όλους μας και επικροτεί  την υπεύθυνη στάση στο θέμα αυτού του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Σωτήρη  Κουρή.

  3)Στηρίζει ομόφωνα την κίνηση στελεχών του ευρύτερου φιλελεύθερου χώρου για αλλαγή σελίδας στην διοίκηση του επιμελητηρίου(ΕΒΕΚΙ)

  4)Τέλος υπενθυμίζουμε  για μια ακόμη φορά ότι όσοι περιφέρονται ανά την Κεφαλονιά υπό την λεοντή υποψηφίων Βουλευτών της Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές εκφράζουν μόνον το εαυτό τους και τις επιθυμίες τους και δεν έχουν καμία σχέση με την επίσημη θέση της Ν.Δ.

                                                                          Για την ΝΟΔΕ
                                                                Κεφαλονιάς και Ιθάκης
                                                                         Ο πρόεδρος

                                                                    Βαγγέλης Λουκέρης