Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ.




Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά της κ. ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΤΑΡΑΖΗ ΒΟΛΤΕΡΑ



Τo Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αποδέκτης ικανού αριθμού επώνυμων καταγγελιών ότι το πρώην Μέλος και πρώην Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. ΕΥΑΝΘΙΑ ΤΑΡΑΖΗ ΒΟΛΤΕΡΑ εμπλέκεται άμεσα στο θέμα που έχει προκύψει κατά την διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2011, μεταξύ της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας & Ιθάκης και της Κοινοπραξίας “ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ. – NEUROPUBLIC A.E.” και συγκεκριμένα ότι βρίσκεται πίσω από όλες γενικά τις ενέργειες οι οποίες στρέφονται ευθέως κατά των συμφερόντων της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και τις αποφάσεις των θεσπισμένων και εκλεγμένων Συλλογικών οργάνων της, σε τελική δε ανάλυση εναντίον των συμφερόντων του Κεφαλλονίτη και Θιακού αγρότη και κτηνοτρόφου.
Η κ. ΕΥΑΝΘΙΑ ΤΑΡΑΖΗ ΒΟΛΤΕΡΑ παρεμβαίνει προσωπικά στους παραγωγούς και με ποικίλους τρόπους διασπείρει σ’ αυτούς κακόβουλες φήμες και τους παρακινεί στρεφόμενοι εναντίον της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών να προσέλθουν και να υποβάλλουν εκπρόθεσμα τις Αιτήσεις τους στο εγκατεστημένο στο ισόγειο της Αντιπεριφέρειας συνεργείο της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα καταγγέλλει την συμπεριφορά αυτή της κ. ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΤΑΡΑΖΗ ΒΟΛΤΕΡΑ και επισημαίνει ότι αυτή κινείται από καθαρά ιδιοτελείς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι έχουν να κάμουν με την περίοδο της θητείας της ως Μέλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης καθώς και με «τα έργα και τις ημέρες» του γιού της ως πρώην υπεύθυνος του καταστήματος εφοδίων. Καλεί δε, κάθε λογικά σκεπτόμενο αγρότη και κτηνοτρόφο να αξιολογήσει σωστά την συμπεριφορά αυτή και να μην παραπλανηθεί αλλά να απομωνόσει τόσο την κ. ΕΥΑΝΘΙΑ ΤΑΡΑΖΗ ΒΟΛΤΕΡΑ όσο και αυτούς που συνειδητά παρέχουν χείρα βοηθείας στον υπονομευτικό της ρόλο.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών
Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης
Πρόεδρος
_______________________________________