Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.
















Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε την Πέμπτη το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστική για Όλους.
Την Τελετή Έναρξης  παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους αθλούμενους που παρουσίασαν τα υπέροχα προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής.
Την Έναρξη του Φεστιβάλ κήρυξε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης ο οποίος τόνισε:<< Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων –Κεφαλονιά- όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιεί στο νησί μας το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστική για Όλους. Ο Δήμος του νησιού κι εγώ προσωπικά στηρίζουμε αυτή την όμορφη διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για τον τόπο μας. Καλωσορίζουμε τις αποστολές(από εσωτερικό και εξωτερικό)στην πανέμορφη Κεφαλονιά και ευχόμαστε σε όλους καλή διαμονή. Τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τον Αθλητικό Τουρισμό και την ευγενή άμιλλα θα μας βρίσκουν πάντα αρωγούς και συμπαραστάτες. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία>>.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Επτανήσων<<Κεφαλονιά>> και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σταύρος Μπασιαρδής τόνισε:<< Το χειροκρότημα ανήκει σε όλους: Αθλούμενους-προπονητές-συνοδούς. Ψυχή της διοργάνωσης είναι οι γονείς και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Εμείς απλά δίνουμε το κίνητρο και το ερέθισμα στα παιδιά. Είμαστε έτοιμοι να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των αθλουμένων. Καλή επιτυχία στο Φεστιβάλ, καλή διαμονή σε όλους τους συμμετέχοντες στο υπέροχο νησί μας>>.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πλούσιο θέαμα προσέφεραν στους θεατές τμήματα του διοργανωτή συλλόγου. Πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις τραμπολίνο ,ρυθμικής και γενικής γυμναστικής. Η πρώτη παρουσίαση έγινε την Παρασκευή στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου. Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ στο Στάδιο Κουρκουμελάτων.